Egyszerre több névjegy törlése iPhone-on

Az iPhone-on (iOS) egyszerre több névjegy törlése eléggé egyszerű feladat az ingyenes csoportok alkalmazással. Az Apple telefonján a szolgáltatás nem natív módon elérhető, de az alkalmazáson keresztül is elérhető, amely közvetlenül kommunikál az okostelefonszámok listájával.

Fontos megjegyezni, hogy törölve a kapcsolatokat később nem lehet letölteni. Ebben a bemutatóban a lépésről lépésre a Csoportok használatával véglegesen törölheti az iPhone-ból származó kapcsolatokat.

iPhone 7 piros, 3 sávos jel

Automatikus hívások fogadása iPhone-on az iOS 11 használatával

1. lépés: Töltse le a Csoportok alkalmazást a telefonján, és az alkalmazás kezdőlapján vegye figyelembe, hogy van egy lista az iPhone-on található névjegyekről. Jelölje ki azokat, amelyeket törölni szeretne, és érintse meg a "Művelet kiválasztása" elemet.

Válasszon partnereket az iPhone alkalmazásban

2. lépés: Érintse meg a "Névjegyek törlése" gombot. Ezután erősítse meg a névjegyek eltávolítását az "Eltávolítás az iPhoneomról" menüpont kiválasztásával.

Névjegyek törlése

3. lépés: Vegye figyelembe, hogy a kapcsolatok eltűnnek mind az alkalmazás, mind az iPhone naptárából.

Győződjön meg róla, hogy a kapcsolatok valóban eltávolításra kerülnek

Élvezze a tippet, amellyel egyszerre több névjegyet törölhet az iPhone-on.

Az iOS 11 tárolási problémát okoz az iPhone 6S-en? Fedezze fel a fórumban.

Népszerű Bejegyzések