Blurbook: zavarja meg a Facebookon folytatott beszélgetéseit, hogy elkerülje az érdeklődést

A Facebookon vagy a Messenger.com-on a nézőkkel folytatott beszélgetések védelme ijesztő feladat lehet az asztalon, vagy ha nyilvános helyen használjuk a számítógépet. A probléma megoldásához a Chrome felhasználók a Blurbook kiterjesztést használhatják a beszélgetések elrejtésére. A telepítéskor ez az eszköz megzavarja a mind a Facebook, mind a Messenger webes csevegésében kapott üzeneteket .. Az üzenetek megtekintéséhez az egérmutatót rá kell állítania, hogy az elmosódási hatást eltávolítsa.

A Chrome kiterjesztése tartalmazza a lejátszót, aki zenét hallgat a Facebookon belül

A Blurbook csak Chrome-alapú, és csak a Facebook beszélgetésekhez használható. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan akadályozzák meg a nézők a Facebook-beszélgetésekben megosztott fényképek, GIFS-ek, hangok és videók megtekintését.

A Blurbook törli az üzeneteit a Facebookon és a Messengeren

A Chrome kiterjesztése üresen hagyja a WhatsApp webes beszélgetéseit

1. lépés: Nyissa meg a Blurbook oldalt, és kattintson a "Chromeban" gombra.

Lehetőség a Google Chrome-hoz tartozó Blurbook kiterjesztés letöltésére

2. lépés: A Chrome kiterjesztésének ösztönzéséhez érintse meg az "Extension" hozzáadása;

Lehetőség a Blurbook-bővítmény letöltésére és telepítésére a Chrome-ban a Facebook-beszélgetések elrejtéséhez

3. lépés: Ön átirányítja a kiterjesztés konfigurációs képernyőjét. Ekkor válassza ki az "Alapértelmezett elmosódás" opciót;

Képernyő a Chrome Blurbook kiterjesztésének beállításához, amely elrejti a Facebookon folytatott beszélgetéseket

4. lépés. A módosítások megerősítéséhez érintse meg az "OK" gombot;

Lehetőség a Chrome Blurbook bővítmény beállításának megerősítésére

5. lépés: Lépjen be a Facebook vagy a Messenger.com oldalra, és nézze meg az elkeseredett beszélgetéseket.

A Facebook csevegése elrejtette a Chrome Blurbook kiterjesztését

Ne feledje, hogy ha egy beszélgetés közben lebeg, megjelenik a csevegés tartalma. Ha a beszélgetéseket normál módon szeretné visszaadni, törölje a jelölést a Google Chrome bővítményről.

Népszerű Bejegyzések